Info flash

Les 24 trails sont balisés !

Het avontuurbegint hier

De kaart bekijken

Kies uw route uit de trails

over Trail en Famenne

Zomaar eventjes 24 bewegwijzerde trailroutes! Met keuze uit vier moeilijkheidsgraden, afstanden van 5, 10, 20 en 40 km en een totaal positief hoogteverschil van 100 m tot 1.000 m D+. Elk moeilijkheidsniveau heeft zijn eigen kleur: groen, blauw, rood en zwart, zoals in het skiën. Dit speelterrein leent zich wonderwel voor trailrunning. Doorkruis in alle vrijheid de Famenne en een stukje van de Ardennen en geniet volop van de wisselende landschappen.

De natuur is overal in onze zes gemeenten. De hele regio bulkt van opmerkelijke natuurlijke toeristische bezienswaardigheden en is een heuse smeltkroes van streekproducten en lokale bieren. De Famenne is ook uitgerust met privé-wellnessinfrastructuren of in het logies zelf.

Dit wordt gegarandeerd een fantastisch verblijf, op een plek die natuur, sport en ontspanning combineert voor een onvergetelijke belevenis! Traillopen met vrienden of familie, gewoon de max ...

Trail vert Trail bleu Trail rouge Trail jaune
levels
levels

Nieuws

Publié le 06.07.2022

Jachtseizoen 2022

OPGELET: raadpleeg de informatie die ter plaatse uithangt!

 

Meer weten

Publié le 02.10.2020

Jachtseizoen 2020

Deze kalender geeft een overzicht van de paden die kunnen worden afgesloten wegens een geplande jachtpartij in een deel van het gebied.

OPGELET: raadpleeg de informatie die ter plaatse uithangt!

Meer weten

Meer nieuws

#trailenfamenne op Instagram

levels

Met steun van

Ardennes Wallonie Tourisme CGT Comission Européenne Comission Européenne Comission Européenne